Ervaringen

Ervaringen leerproblemen

Ervaringen omtrent Dyslexie:

Hester Hoenson, moeder van Nikki: “Ik ben tevreden over het hele traject. Het was zwaar en soms moeilijk om je kind te blijven motiveren om het huiswerk te maken. Nikki vond het zwaar, maar ze heeft wel ingezien dat het helpt! Ik heb jullie al aan diverse ouders aanbevolen.”

Nicole Sueters, moeder van Jennifer: “Jennifer heeft de begeleiding als leuk en leerzaam ervaren. Ook voor mij leerzaam en af en toe een aha momentje”.

Moeder van Stijn: “Stijn heeft baat gehad bij de lessen en voelde zich op zijn gemak. Hij heeft nu veel plezier in lezen. Voor mij als ouder was het ook nuttig. We hebben veel tips gekregen.”

Ervaringen van ouders en kind over onze Spellingbehandeling

Moeder van Thimo: “Thimo vond de begeleiding heel plezierig. Hij voelde zich direct op z’n gemak. Werd ook snel zekerder omtrent zijn spelling en de toepassingsregels. Ik zelf vond het traject heel erg positief; prettige ontvangst en goed gericht op het kind (niet direct op de ouders).”

Ervaringen van ouders en kind over onze Rekenbehandeling

Moeder van Sem: “We hebben de behandeling als erg positief ervaren. Het heeft geleid tot een duidelijke verbetering. We kregen altijd een snelle reactie en een duidelijke terugkoppeling.”