Aanmelden

Wilt u uw kind of leerling bij ons aanmelden of heeft u vragen, dan kunt u hieronder het contactformulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk telefonisch contact met u op om uw vragen te beantwoorden en indien nodig het juiste aanmeldformulier toe te sturen.
Bekijk hier of de aanmelding voor BasisGGZ passend is bij onze praktijk.

Voor aanmelding voor EED (Ernstige Enkelvoudige Dyslexie), kunt u hier de aanmeldformulieren downloaden.

  Wachttijden Basis GGZ   (d.d. maart 2023)

  Helaas is er op dit moment sprake van een wachtlijst.
  Aanmeldwachttijd:  Wanneer de aanmeldgegevens compleet zijn, nemen wij binnen 6 maanden contact met u op om een afspraak te plannen voor een intakegesprek.

  Behandelwachttijd:  Na de intake plannen wij de vervolgafspraak doorgaans binnen 2/3 weken. Indien u slechts beperkte mogelijkheden heeft waarop u/uw kind kan, dan kan de wachttijd langer zijn. Wij stellen u hiervan dan op de hoogte.

  Wachttijden dyslexiezorg  (d.d. maart 2023)

  Aanmeldwachttijd: Wij plannen het dyslexieonderzoek binnen 8 weken na aanmelding in (wanneer de aanmeldgegevens compleet zijn).

  Behandelwachttijd: De behandeling kan doorgaans binnen 3 tot 4 maanden na het adviesgesprek ingepland worden. Indien u slechts beperkte mogelijkheden heeft waarop u/uw kind kan, dan kan de wachttijd langer zijn. Wij stellen u hiervan dan op de hoogte.

  Wachttijden overige zorg  

  De wachttijd voor andere zorg dan BasisGGZ of EED is vaak korter en varieert, voor meer informatie over de wachttijd op dit moment kunt u via bovenstaand contactformulier contact met ons opnemen.